FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,50 sati

ZAGREB, 29. veljače 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Slavoniji. Proizvođači mlijeka prekidaju prosvjed koji je trajao prošla dva tjedna i od jučer uklanjaju traktore s cesta. Još je u 9,40 sati bio prekinut promet: Čavićevom ulicom u Zagrebu, D3 na obilaznici Čakovca (obilazak je kroz grad Čakovec), D7 čepinskoj obilaznici, D51 kod Nove Gradiške i skretanja prema Rešetarima (križanje D51-D313), D49 Slavonski Brod-Nova Gradiška (zbog čega je zatvoren čvor Lužani na autocesti A3 Bregana-Lipovac pa se promet preusmjerava na čvorove Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad). Naizmjence se vozi na državnoj cesti D7 u Vrpolju. U prekidu su katamaranske linije na splitskom području: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split i Vis-Split zbog nepovoljnih vremenskih prilika. Ostali trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Na Jadranu pretežno sunčano, ujutro uz prolazno više oblaka. U unutrašnjosti će veći dio prijepodneva prevladavati oblačno, mjestimice i uz malo kiše, ponajprije u Podravini, Slavoniji, Baranji i Lici. Poslijepodne će biti većinom suho, a očekuje se i djelomično razvedravanje. Puhat će povremeno umjeren, u Podravini, Slavoniji, Baranji i u unutrašnjosti Dalmacije i jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu prijepodne umjeren, u Dalmaciji i jak sjeverozapadnjak, a poslijepodne bura i sjeverac. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 12 do 17 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙