FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 12. ožujka 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik, zatvorena je dionica Vrgorac-Ravča samo u smjeru Zagreba. Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su trajektne linije Ubli-Vela Luka-Split, Rogač-Split i Split-Rogač, te katamaranske Ubli-Vela Luka-Split, Vis-Split,Stari Grad-Jelsa-Bol-Split. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Pasjak.

ZAGREB - Naoblačenje s mjestimičnom slabom kišom, u gorju i snijegom postupno će se od zapadnih krajeva proširiti na cijelo kopneno područje i dio sjevernog Jadrana. Sunčano će veći dio dana prevladavati u istočnoj Slavoniji i Dalmaciji, a poslijepodne se razvedravanje očekuje i na sjevernom Jadranu. Vjetar povremeno umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni, u sjevernim krajevima i gorju mjestimice s olujnim udarima. U Istri i na riječkom području puhat će većinom umjerena bura, a podno Velebita i u Dalmaciji jaka bura i sjeverac, s olujnim udarima. Najviša temperatura između 6 i 11, na Jadranu od 12 do 16 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙