FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 23. veljače 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na dionice autoceste A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Slavonski Brod i Lipovac. Zbog prosvjeda proizvođača mlijeka je prekinut promet Čavićevom ulicom u Zagrebu, na Podravskoj magistrali (D2) u mjestima Poljanec, Štaglinec i Kloštar Podravski, na D3 čakovečkoj obilaznici kod rotora Nedelišće, na D7 đakovačkoj obilaznici i u Velikoj Kopanici, na D28 u Svetom Ivanu Žabno, na D43 u Bjelovaru kod Sirele i na 524 bjelovarskoj obilaznici. Zbog blokade državne ceste Slavonski Brod-Nova Gradiška, zatvoren je čvor Lužani na autocesti A3 Bregana –Lipovac. Promet se preusmjerava na čvorove Nova Gradiška i Sl.Brod zapad. Naizmjence se vozi na D5 u Grubišnom Polju i Daruvaru, na D28 u Velikom Grđevcu i na D45 u Garešnici.

ZAGREB - Pretežno sunčano, ujutro u unutrašnjosti uz mjestimičnu maglu. Poslijepodne porast naoblake sa sjeverozapada, a navečer i u noći malo kiše može pasti ponajprije u Podravini te Slavoniji i Baranji. Vjetar slab, na Jadranu prijepodne slaba do umjerena, podno Velebita i jaka bura, poslijepodne sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura između 6 i 11, na Jadranu od 12 do 16 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙