FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 13. kolovoza 2006. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 13. kolovoza 2006. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta

LOS ANGELES - Međunarodna organizacija za zaštitu životinja (IDFA) podigla je sudsku tužbu protiv vodstva zološkog vrta u Los Angelesu zbog nebrige za životinje. IDFA je podigla tužbu nakon što je čimpanza Juda preminula od ugriza zmije otrovnice. Zološki vrt se nalazi u djelu LA-a u kojem ima puno zmija, od kojih je jedna ugrizla čimpanzu. Veterinar je odmah pregledao majmuna, no nije mu dao serum jer je procijenio da bi serum bio jednako opasan kao i zmijski ugriz. Nažalost, čimpanza se nije uspjela izvući.

ZURICH - Stotine tisuća obožavatelja ravea i techna izašle su u subotu na ulice Zuricha na 15. rave paradu. Do podneva se "Mainstation party" već bio zahuktao na središnjem željezničkom kolodvoru, a cijeli se grad zagrijavao za spektakularnih stotinu velikih i malih partija diljem grada. Disc jockeyi zabavljaju masu uzduž 2,4 kilometra duge parade u kojoj sudjeluju 32 tzv. "love mobilea".

DUBAI - Dvije mlade Saudijke, najbolje prijateljice koje su dosad sve u životu dijelile, nagovorile su muža jedne od njih da se vjenča i drugom, objavile su u subotu saudijske novine Arab News. List piše kako su njih dvije od djetinjstva zajedno putovale, povjeravale se jedna drugoj i barem jednom na tjedan noćile jedna kod druge. "Kad se jedna od njih udala, veza je napuknula, ali onda su se dogovorile da bi morale biti udane za istoga čovjeka", piše Arab News. Na zadovoljstvo prijateljica, muž je pristao.Prema islamskim zakonima, u Saudijskoj Arabiji muškarci mogu istovremeno biti u braku s najviše četirima ženama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙