FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bushu najbolji dio mandata ulov pastrvskog grgeča

WASHINGTON, 8. svibnja 2006. (Hina/AP) - Američki predsjednik George W.Bush rekao je kako mu je najbolji trenutak njegovog predsjedničkogmandata bio ulov 3,5 kilograma teškog pastrvskog grgeča.
WASHINGTON, 8. svibnja 2006. (Hina/AP) - Američki predsjednik George W. Bush rekao je kako mu je najbolji trenutak njegovog predsjedničkog mandata bio ulov 3,5 kilograma teškog pastrvskog grgeča.

Tijekom više od pet godina mandata Bush je proputovao najimpresivnije gradove svijeta, susreo se sa brojnim svjetskim vođama i slavnim osobama. No, kada ga je novinar njemačkog lista Bild upitao za najbolji i najgori trenutak njegovog predsjedničkog mandata, Bush je na pitanje o najboljem trenutku dao taj iznenađujući odgovor, dok je odgovor o najgorem trenutku bio predvidljiviji.

"Najstrašniji trenutak bio je 11. rujna 2001. godine", rekao je Bush te dodao da je trebalo vremena da se shvati sva dubina terorističkih napada na Sjedinjene Države.

Bush je priznao da mu nije bilo lako odabrati najbolji trenutak jer je imao mnogo sjajnih trenutaka, stoji u intervjuu koji je Bild objavio u nedjelju.

"Rekao bih da je najbolji trenutak bio kada sam ulovio 3,5 kilograma teškog pastrvskog grgeča na mom jezeru", izjavio je Bush uz smijeh.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙