FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bush ne poznaje nogomet

NEW YORK, 7. svibnja 2006. (Hina/DPA) - Američki predsjednik George W.Bush priznao je u razgovoru za njemački list Bild kako vrlo malopoznaje nogomet, ali i kako je svjestan da je Svjetsko nogometnoprvenstvo u Njemačkoj najveći sportski događaj na planetu ove godine.
NEW YORK, 7. svibnja 2006. (Hina/DPA) - Američki predsjednik George W. Bush priznao je u razgovoru za njemački list Bild kako vrlo malo poznaje nogomet, ali i kako je svjestan da je Svjetsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj najveći sportski događaj na planetu ove godine.

Sve donedavno mi Amerikanci nismo bili svjesni važnosti Svjetskog nogometnog prvenstva, pa čak ni nogometa kao igre. Mnogi Amerikanci poput mene ne poznaju nogomet, ja u svom djetinjstvu nisam gledao nijednu utakmicu i spadam u onu generaciju koja praktički nema pojma o toj igri. Srećom, postoji i generacije Amerikanaca koje poznaju i vole nogomet, kazao je američki predsjednik Bush, dodavši kako će, naravno, navijati za američku reprezentaciju.

Rekli su mi da SAD imaju dobru momčad, ali nisam siguran da mogu do naslova prvaka. U jedno sam ipak siguran, a to je da će Nijemci savršeno organizirati natjecanje, kazao je Bush, koji će Njemačku posjetiti pet dana nakon finala, 14. srpnja.

Američki predsjednik obožava baseball, bio je suvlasnik Texas Rangersa u 90-tim godinama prošlog stoljeća, a čak je 1993. razmišljao da se natječe za mjesto komesara profesionalne lige MLB-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙