FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bush zatražio istragu o cijenama goriva

WASHINGTON , 25. travnja 2006. (Hina/AFP) - Američki predsjednik GeorgeBush od američkih je saveznih vlasti zatražio otvaranje istrage opovećanju cijena goriva u SAD-u, s obzirom na povećanja spomenutihcijena na nekim benzinskim crpkama, izvijestila je u ponedjeljakBijela kuća.
WASHINGTON , 25. travnja 2006. (Hina/AFP) - Američki predsjednik George Bush od američkih je saveznih vlasti zatražio otvaranje istrage o povećanju cijena goriva u SAD-u, s obzirom na povećanja spomenutih cijena na nekim benzinskim crpkama, izvijestila je u ponedjeljak Bijela kuća.

Na Bushev zahtjev "Savezno povjerenstvo za trgovinu (FTC) trenutačno radi na istrazi kako bi ustvrdilo je li se s cijenama goriva manipuliralo na bilo koji način nakon uragana koji su prošle godine pogodili jug zemlje", rekao je glasnogovornik Bijele kuće Scott McClellan.

"Ministarstvu energetike i ministarstvu pravosuđa savjetovano je da provedu istragu o mogućim protuzakonitim manipulacijama i prijevarama na tržištu goriva", rekao je McClellan, dodavši kako je predsjednik Bush vrlo jasno kazao kako ne kani tolerirati nikakve prijevare kada je riječ o cijenama goriva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙