FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Hamid Karzai osudio umorstvo indijskog inženjera

KABUL, 30. travnja 2006. (Hina/AFP) - Afganistanski predsjednik HamidKarzai u nedjelju je oštro osudio umorstvo indijskog inženjera koje supočinili talibanski pobunjenici, upozorivši ipak da oni neće moćispriječiti tijek obnove.
KABUL, 30. travnja 2006. (Hina/AFP) - Afganistanski predsjednik Hamid Karzai u nedjelju je oštro osudio umorstvo indijskog inženjera koje su počinili talibanski pobunjenici, upozorivši ipak da oni neće moći spriječiti tijek obnove.

"Predsjednik Islamske Republike Afganistan oštro osuđuje umorstvo indijskog inženjera", ističe se u priopćenju predsjednikova ureda.

"Naši neprijatelji moraju znati da će se obnova Afganistana uz pomoć međunarodne zajednice odlučno nastaviti i nikakva sila neće je zaustaviti", dodao je predsjednik.

Karzai je izrazio sućut "prijateljskom indijskom narodu i državi", kao i obitelji Suryje Narayana čije je obezglavljeno truplo pronađeno u nedjelju.

Inženjer koji je radio za kooperanta afganistanske tvrtke za mobilnu telefoniju Roshana, otet je u petak u pokrajini Zabul, na jugu Afganistana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙