FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obilježen Dan Zadarske županije

Zadarske županijeZADAR, 19. travnja 2006. (Hina) - Dan Zadarske županije obilježen jevečeras svečanim prijemom koji je u predvorju nove zgrade Kazalištalutaka u Zadru priredio zadarski župan.
ZADAR, 19. travnja 2006. (Hina) - Dan Zadarske županije obilježen je večeras svečanim prijemom koji je u predvorju nove zgrade Kazališta lutaka u Zadru priredio zadarski župan.

Zadarska je županija jedna od najperspektivnijih u Hrvatskoj, rekao je župan Ivo Grbić pred velikim brojem gostiju među kojima su bili načelnici i gradonačelnici općina i gradova u Zadarskoj županiji, predstavnici gospodarskog, kulturnog, znanstvenog i crkvenog života.

Na svečanosti su dodijeljene i godišnje nagrade Zadarske županije istaknutim pojedincima i ustanovama, te Nagrada za životno djelo, koju je dobio akademik Nikica Kolumbić.

Župan Grbić je istaknuo da Zadarska županija postiže izvrsne rezultate u razvoju turizma, poljoprivrede, a ubrzano razvija i svoju infrastrukturu i na otočnom i na kopnenom dijelu.

Predsjednik Županijske skupštine Stanko Zrilić podsjetio je da u Zadarskoj županiji, kad su u pitanju razvojni projekti, vlada suglasje između vlasti i oporbe, različitih političkih opcija. To jedinstvo je generator ukupnog razvoja Zadarske županije, rekao je Zrilić.

U ime nazočnih, Zrilić je s večerašnje svečanosti uputio pozdrav generalu Anti Gotovini, koji je u haaškom pritvoru, zaželio mu sretan Uskrs i da se što prije vrati iz Haaga, rekavši da je on bio i ostat će za žitelje Zadarske županije osloboditelj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙