FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovačko primorje- završetak prve faze izgradnje vodovodnog sustava

DUBROVNIK, 4. travnja 2006. (Hina) - Na prigodnoj svečanosti uVisočanima u dubrovačkom primorju državni tajnik za more Branko Bačićoznačio je završetak prve faze izgradnje vodovodnog sustava kojom subili obuhvaćeni vodospremnici u Visočanima i Topolu te mreža duljineoko 4,5 kilometara.
DUBROVNIK, 4. travnja 2006. (Hina) - Na prigodnoj svečanosti u Visočanima u dubrovačkom primorju državni tajnik za more Branko Bačić označio je završetak prve faze izgradnje vodovodnog sustava kojom su bili obuhvaćeni vodospremnici u Visočanima i Topolu te mreža duljine oko 4,5 kilometara.

U taj projekt Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka uložilo je 5 milijuna i 133 tisuće kuna, a radove su izvele tvrtke GP Dubrovnik i Akvamont iz Dubrovnika.

Državni tajnik za more Branko Bačić najavio je skori početak druge faze radova, koja će obuhvatiti izgradnju mjesnih vodovodnih mreža kao i dovršetak obnove osnovne škole u Slanom.

Prigodnoj svečanosti nazočni su bili i povjerenik Vlade za Dubrovačko-neretvansku županiju Želimir Bosnić i zastupnik u Hrvatskom saboru Frano Matušić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙