FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: Zapaljeni prekrivač uzrokovao požar u Tepljuhu

ŠIBENIK, 19. veljače 2006. (Hina) - Zapaljeni prekrivač vjerojatno jeuzrokovao požar koji je buknuo jutros oko osam sati u spavaćoj sobi uobiteljskoj kući u Tepljuhu, u blizini Drniša, a u kojem se ugušio79-godišnji vlasnik, priopćila je večeras šibenska policija.
ŠIBENIK, 19. veljače 2006. (Hina) - Zapaljeni prekrivač vjerojatno je uzrokovao požar koji je buknuo jutros oko osam sati u spavaćoj sobi u obiteljskoj kući u Tepljuhu, u blizini Drniša, a u kojem se ugušio 79-godišnji vlasnik, priopćila je večeras šibenska policija.

Policijskim očevidom utvrđeno je da je vlasnik kuće spavao na podu pokraj postelje te da je bio pokriven sintetičkim pokrivačem koji se vjerojatno zapalio u dodiru s električnom stolnom lampom.

Kako je priopćila policija, 79-godišnjak se najvjerojatnije ugušio u dimu, a točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije na Odjelu patologije šibenske Opće bolnice.

Požar su ugasili sami mještani.

Uzrok požara koji je jutros u 3,40 sati buknuo na drugom katu stambene zgrade u Ulici kralja Tomislava u staroj šibenskoj gradskoj jezgri, u kojem je poginuo 75-godišnji vlasnik stana, još nije utvrđen. Očevid je prekinut oko 11 sati jer je zatražena pomoć vještaka iz Centra za kriminalistička ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba.

Šibenski vatrogasci požar su ugasili nešto prije pet sati, a u stanu su pronašli i nekoliko neeksplodiranih plinskih boca za kućanstvo.

Mjesto požara je pod stalnim nadzorom policije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙