FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U dva požara na šibenskom području dvojica mrtvih

ŠIBENIK, 19. veljače 2006. (Hina) - U dva požara koja su noćas i jutrosizbila na šibenskom području, dva su muškarca smrtno stradala, doznajese u šibensko - kninskoj Policijskoj upravi.
ŠIBENIK, 19. veljače 2006. (Hina) - U dva požara koja su noćas i jutros izbila na šibenskom području, dva su muškarca smrtno stradala, doznaje se u šibensko - kninskoj Policijskoj upravi.

Oko 3,45 sati policija je primila dojavu o eksploziji i požaru u šibenskoj staroj gradskoj jezgri na drugom katu stambene zgrade u ulici Kralja Zvonimira broj 7. Nakon što su na mjesto događaja izišli pripadnici MUP-a i desetak vatrogasaca s tri vatrogasna vozila, iz stana su najprije izvukli tri neeksplodirane plinske boce za kućanstvo, a zatim su na krevetu pronašli mrtvo i karbonizirano tijelo 75-godišnjeg muškarca, koji je živio sam.

Požar je ugašen oko 4,40 sati, a tijelo poginulog prebačeno je na Odjel patologije šibenske Opće bolnice.

Očevid još uvijek traje, pa policija ne daje informacije o uzroku požara.

Oko 9 sati dojavljeno je, da je u Tepljuhu, mjestu u blizini Drniša, u spavaćoj sobi obiteljske kuće izbio požar, koji su ugasili sami mještani, a pored izgorjelog kreveta pronađen je s opekotinama mrtav 79-godišnji vlasnik kuće. Očevid je također u tijeku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙