FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nastavljeno saniranje požarišta kod Tučepa

TUČEPI, 7. veljače 2006. (Hina) - Na saniranju požarišta kod Tučepaprotekle je noći radilo 40 vatrogasaca s osam vozila iz svihvatrogasnih društava s Makarskog primorja koji su gasili pojedinačnevatre što bi izbijale na opožarenoj površini.
TUČEPI, 7. veljače 2006. (Hina) - Na saniranju požarišta kod Tučepa protekle je noći radilo 40 vatrogasaca s osam vozila iz svih vatrogasnih društava s Makarskog primorja koji su gasili pojedinačne vatre što bi izbijale na opožarenoj površini.

Posao gasiteljima otežavali su vjetar i niska temperatura od minus tri stupnja Celzija, uslijed čega je dolazilo do smrzavanja vode u vatrogasnim cijevima a ni vatrogasci nisu bili opremljeni potrebnom opremom za gašenje požara na niskoj temperaturi.

Požar kod Tučepa, na predjelu Šimići, buknuo je jučer oko 13,30 sati, vatra se brzo širila prema Biokovu i moru, no stavljen je pod nadzor varogasaca oko 16,15 sati. Izgorjelo je borove šume, maslina i maloga niskog raslinja na površini od oko 15 hektara.

Vatrogasci su jutros nastavili rad na požarištu kako bi spriječili moguća izbijanja vatre, kazao je županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina koji je vodio akciju gašenja požara na predjelu Šimići kod Tučepa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙