FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Grabar-Kitarović idući tjedan u SAD-u

ZAGREB, 9. veljače 2006. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova ieuropskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović idući će tjedanboraviti u posjetu Sjedinjenim Državama gdje će zajedno spredstavnicima SAD-a i ministrima vanjskih poslova Makedonije iAlbanije sudjelovati na sastanku Jadranske povelje, doznaje se učetvrtak iz ministarstva vanjskih poslova.
ZAGREB, 9. veljače 2006. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović idući će tjedan boraviti u posjetu Sjedinjenim Državama gdje će zajedno s predstavnicima SAD-a i ministrima vanjskih poslova Makedonije i Albanije sudjelovati na sastanku Jadranske povelje, doznaje se u četvrtak iz ministarstva vanjskih poslova.

Hrvatska ovih šest mjeseci predsjeda Jadranskom poveljom i kani intenzivirati njezin rad, najavljuju u ministarstvu.

Ministrica Grabar-Kitarović ide na sastanak skupine A3 u kojoj su još Makedonija i Albanija. Na sastanku će biti makedonska ministrica vanjskih poslova Ilinka Mitreva i albanski ministar Besnik Mustafaj, a sve troje sastat će se s Nicholasom Burnsom koji je u američkoj administraciji zadužen za to pitanje.

Između ostalih, predviđen je i sastanak ministrice Kitarović sa senatorom Johnm McCaneom, s predsjednikom senatskoga odbora za vanjske odnose senatorom Richardom Lugarom, a održat će i predavanje na Sveučilištu Georgea Washingtona i sudjelovati na okruglom stolu o Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙