FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grabar-Kitarović u utorak u Ateni na sastanku SEECP-a

ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatska ministrica vanjskihposlova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovat ćeu utorak 24. siječnja u Ateni na sastanku ministara vanjskih poslovaProcesa suradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP), priopćilo je uponedjeljak Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija(MVPEI).
ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatska ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovat će u utorak 24. siječnja u Ateni na sastanku ministara vanjskih poslova Procesa suradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP), priopćilo je u ponedjeljak Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI).

Na sastanku ministara vanjskih poslova SEECP-a raspravljat će se o unapređenju političkog dijaloga među državama jugoistočne Europe s ciljem promocije regionalne suradnje, o pitanjima suradnje i razvoja regionalne infrastrukture, o budućim aktivnostima u okviru Pakta o stabilnosti, te o europskoj perspektivi država SEECP-a, navodi se u priopćenju.

Hrvatska je postala punopravna sudionica SEECP-a 22. listopada 2004. godine na sastanku u Bukureštu, te će nakon Grčke preuzeti predsjedanje SEECP-om od travnja/svibnja 2006. godine do travnja/svibnja 2007. godine, priopćeno je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙