FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MVP: Nema incidenata ispred hrvatskih diplomatskih predstavništava

ZAGREB, 8. veljače 2006. (Hina) - Hrvatska diplomatsko-konzularnapredstavništva u islamskim zemljama nisu prijavila nikakve problemenakon što je u utorak tjednik Nacional objavio karikature prorokaMuhameda, koje su proteklih nekoliko dana u muslimanskim zemljamaizazvale val prosvjeda i nasilja kao odgovor na njihovo objavljivanjeu tisku europskih zemalja.
ZAGREB, 8. veljače 2006. (Hina) - Hrvatska diplomatsko-konzularna predstavništva u islamskim zemljama nisu prijavila nikakve probleme nakon što je u utorak tjednik Nacional objavio karikature proroka Muhameda, koje su proteklih nekoliko dana u muslimanskim zemljama izazvale val prosvjeda i nasilja kao odgovor na njihovo objavljivanje u tisku europskih zemalja.

Prema povratnim informacijama koje su dostavili hrvatski veleposlanici iz islamskih zemalja nije bilo nikakvih incidenata ispred diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske u tim zemljama, kazala je u srijedu za Hinu glasnogovornica MVPEI-a Ivan Crnić, upitana za eventualne probleme ili reakcije nakon što je u utorak tjednik Nacional objavio karikature.

Glasnogovornica MVPEI-a je kazala kako ni hrvatski državljani na radu u islamskim zemljama nisu prijavili nikakve probleme.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙