FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: stanje na cestama

ZAGREB, 8. veljače 2006. (Hina) - Za danas u 16 sati najavljeno jeminiranje zbog izgradnje južne cijevi tunela Veliki Gložac na A 6Rijeka-Zagreb, pa će promet biti obustavljen na 15 minuta na istočnomi zapadnom ulazu u tunel, javio je Hrvatski autoklub u 14,30 sati.
ZAGREB, 8. veljače 2006. (Hina) - Za danas u 16 sati najavljeno je miniranje zbog izgradnje južne cijevi tunela Veliki Gložac na A 6 Rijeka-Zagreb, pa će promet biti obustavljen na 15 minuta na istočnom i zapadnom ulazu u tunel, javio je Hrvatski autoklub u 14,30 sati.

U većem su dijelu zemlje kolnici suhi. Vlažnih su kolnika mjestimice ceste u gorju, gdje je zbog niskih temperatura moguća poledica pa HAK savjetuje oprez, posebice na mostovima, vijaduktima i u usjecima.

Odroni zemlje i kamenja mogući su na pojedinim dionicama Ličke i Jadranske magistrale, te na cestama Samoborskog i Žumberačkog gorja.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, od 9. veljače bit će besplatna vožnja u oba smjera dionicom Krapina-Zabok, za vozila I. i II. kategorije (uz simulaciju naplate na izlazima Sveti Križ Začretje i Mokrice). Nakon 21. ožujka odobravat će se popust od 56 posto. Oni koji iz Zaprešića idu u Krapinu plaćat će cestarinu na izlazu Krapina.

Na graničnim prijelazima putnički je promet rijedak.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙