FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet uglavnom umjerene jakosti, ceste vlažne u unutrašnjosti

ZAGREB, 15. siječnja 2006. (Hina) - Na većini cesta u Hrvatskoj prometje umjerene jakosti do pojačan na autocesti A3 iz smjera SlavonskogBroda prema Zagrebu, dok se sporije vozi na prilazu čvoru Ivanja Rekate duž dionice s radovima kod Mosta Sava, jer su prometni tracisuženi, izvijestio je večeras u 20,30 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 15. siječnja 2006. (Hina) - Na većini cesta u Hrvatskoj promet je umjerene jakosti do pojačan na autocesti A3 iz smjera Slavonskog Broda prema Zagrebu, dok se sporije vozi na prilazu čvoru Ivanja Reka te duž dionice s radovima kod Mosta Sava, jer su prometni traci suženi, izvijestio je večeras u 20,30 sati Hrvatski auto-klub.

U unutrašnjosti Hrvatske ceste su vlažne, osobito u sjevernoj Hrvatskoj, te u gorskim krajevima, u Gorskom kotaru, Lici i Zagori,

Na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima moguća je mjestimična poledica.

Državna cesta D42 Saborsko-Poljanak-Selište zbog zimskih uvjeta zatvorena je za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a ostali moraju imati zimsku opremu.

Na graničnom prijelazu (GP) Bregana putnička vozila na izlasku iz Hrvatske čekaju 10-ak minuta.

Teretna vozila ne mogu ući u Sloveniju do 22 sata, kad im prestaje zabrana vožnje.

Zbog velikog broja teretnnjaka ispred Macelja, prometna policija ih isključuje iz prometa u Velikoj Vesi, a propuštanje će također početi nakon 22 sata.

Promet osobnih vozila na GP Bajakovu znatno je rjeđi i nema zadržavanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙