FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: od Kikovice do čvora Delnice samo osobna vozila

ZAGREB, 24. siječnja 2006. (Hina) - Od 10,30 sati dionicom autoceste A6Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Delnice, smiju voziti samo osobnavozila, javio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 24. siječnja 2006. (Hina) - Od 10,30 sati dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Delnice, smiju voziti samo osobna vozila, javio je Hrvatski autoklub.

Dionicom Jadranske magistrale D8 Bakar-Senj ne smiju voziti vozila I. kategorije (autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikli).

Još je uvijek za sav promet zatvorena dionica autoceste A 1 Zagreb-Split od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok.

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorene su ceste: Jadranska magistrala (D 8) na dijelu Senj-Sv.Marija Magdalena, D 54 Maslenica-Zaton Obrovački, D 27 Gračac - Karin, D 25 Gospić-Karlobag, Krčki most i most u Dubrovniku.

Slab snijeg mjestimice pada u Lici i Gorskom kotaru.

Državnom cestom D 3, starom cestom kroz Gorski kotar, od Kikovice do Gornjeg Jelenja još ne smiju voziti autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikli.

Kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama još ne smiju prometovati državnim cestama D 42 Saborsko - Poljanak-Selište i D 52 Borje - Vrhovine.

Jak vjetar mjestimice usporava promet duž Istarskog ipsilona.

HAK savjetuje vozačima da ne kreću na putovanja bez zimske opreme, te da prilagode vožnju zbog moguće poledice na cesti, posebice na mostovima, vijaduktima i usjecima.

Na graničnim prijelazima promet je rijedak.

Zbog jake bure u prekidu su trajektne linije Brestova-Porozina za otok Cres, Prizna-Žigljen za otok Pag, Valbiska-Merag za otok Cres, Supetar-Split, Sumartin-Makarska i Rogač-Split.

U 9 sati isplovio je trajekt direktno iz Trogira za Drvenik Veli bez pristajanja u Seget i u Drvenik Mali.

Katamaran Starigrad-Bol-Split nije pristao u Bolu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙