FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ponovno otvoreni zlazi na autocesti Zagreb - Macelj

KRAPINA, 12. siječnja 2006. (Hina) - Danas prije podne otvorena su dvaizlaza na autocestu Zagreb - Macelj u Zaboku i Krapini, koji su jučerbili zatvoreni.
KRAPINA, 12. siječnja 2006. (Hina) - Danas prije podne otvorena su dva izlaza na autocestu Zagreb - Macelj u Zaboku i Krapini, koji su jučer bili zatvoreni.

Koncesionar autoceste Zagreb - Macelj jučer je naložio da se zatvore privremeni izlazi u zabočkom naselju Humu Zabočkome i u Lepajcima kod Krapine kojima se zadnjih deset godina služilo uglavnom lokalno stanovništvo jer nema usporedne ceste pa se preko njih uključivalo na autocestu. Kad se zatvore ti izlazi, vozači će morati voziti obilaznim pravcima i uključivati se na autocestu kod čvorišta u Mokricama, odnosno u Krapini.

Kako je kazao glavni inženjer glavnog izvođača radova na autocesti Zagreb - Macelj "Phyrn Motorwaya" Florijan Hanrazek, oni su samo izvršili naredbe: prvo su jučer po nalogu koncesionara zatvorili izlaze, a danas su ih po nalogu Ministarstva prometa ponovno otvorili.

Naplata cestarine na autocesti Zagreb - Macelj na zagorskom području počinje 9. veljače na naplatnim kućicama u Mokricama i na ulazu u Krapinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙