FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić primio izaslanstvo udruženja Hrvatskih cestovnih prijevoznika

ZAGREB, 7. veljače 2006. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je izaslanstvo udruženja Hrvatskih cestovnih prijevoznika,priopćeno je danas iz Ureda Predsjednika.
ZAGREB, 7. veljače 2006. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je izaslanstvo udruženja Hrvatskih cestovnih prijevoznika, priopćeno je danas iz Ureda Predsjednika.

Tijekom susreta bilo je riječi o trenutačnom položaju cestovnog prijevozništva, problemima s kojim se susreću cestovni prijevoznici te o planu razvoja. Izaslanstvo je Predsjednika informiralo o nekoliko konkretnih prijedloga za poboljšanje stanja, među kojima su osnivanje Savjeta Vlade RH za cestovni prijevoz, donošenje Strategija razvoja cestovnog prijevoza, te izgradnja kamionsko-pretovarnog kolodvora Zagreb, stoji u priopćenju.

Predsjednik Mesić je pozitivno ocijenio iznijete prijedloge, izražavajući nadu da će biti stvoreni uvjeti za njihovo realiziranje.

U izaslanstvu su bili predsjednik Uprave HCP-a Marijan Banelli, te članovi Uprave Branko Kovačić i Zdravko Frleta, navodi se u priopćenju

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙