FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikati državnih službi 1. veljače kod predsjednika Mesića

ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Sindikati državnih službi priopćilisu danas da će ih, na njihov zahtjev, 1. veljače primiti predsjednikRepublike Stjepan Mesić.
ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Sindikati državnih službi priopćili su danas da će ih, na njihov zahtjev, 1. veljače primiti predsjednik Republike Stjepan Mesić.

Zbog niskih plaća i lošeg statusa državnih službenika i namještenika, Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika, Sindikat policije Hrvatske, Nezavisni sindikat djelatnika MUP-a i Sindikat vojnih službenika i namještenika organizirali su 28. prosinca prošle godine jednodnevni štrajk.

Sindikati ističu da su prijam kod predsjednika Mesića zatražili kako bi ga informirali o materijalnom i socijalnom položaju zaposlenih u državnim tijelima, ali i o predstojećim sindikalnim akcijama u veljači ove godine.

U priopćenju podsjećaju da su na pregovorima u Vladi prošli petak zatražili i sastanak s premijerom Ivom Sanaderom, kako bi u izravnom kontaktu s njim dogovorili rješenje kojim bi se sindikalne aktivnosti usmjerile u pravcu socijalnog dijaloga i partnerstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙