FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zastave Danske i Norveške najtraženija roba u Gazi

GAZA, 6. veljače 2006. (Hina/Reuters) - Kada je palestinski poduzetnikAhmed Abu Daja prvi put čuo da je neki danski list objavio karikatureproroka Muhameda, točno je znao što će njegovi kupci htjeti - zastaveza paljenje.
GAZA, 6. veljače 2006. (Hina/Reuters) - Kada je palestinski poduzetnik Ahmed Abu Daja prvi put čuo da je neki danski list objavio karikature proroka Muhameda, točno je znao što će njegovi kupci htjeti - zastave za paljenje.

Stoga je Abu Daja hitno naručio po stotinu danskih i norveških zastava za svoju prodavaonicu u Gazi. I kaže da odlično posluje.

"Inače ne zauzimam politička stajališta, sve je to posao, ali ovaj put su i mene uvrijedile te karikature", rekao je Abu Daja.

Iako ih je inače nemoguće pronaći u Gazi, zastave Danske i Norveške sada se mogu kupiti posvuda. Osim Abu Daje, nije točno poznato koliko ih još trgovaca prodaje. Čak su i izraelske zastave pale u drugi plan.

Gnjevni Palestinci tako na svakodnevnim prosvjedima u Gazi pale ili trgaju zastave Danske i Norveške, koje Abu Daja prodaje za 65 kuna po komadu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙