FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na vjenčanju kćeri velikog rabina Izraela izbila tuča s arapskom poslugom

JERUZALEM, 12. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Na vjenčanju kćeri jednog oddvojice velikih rabina Izraela, kojem je kao uzvanik bio nazočan ipredsjednik Izraela Moshe Katsav, između gostiju i arapske poslugeizbila je tučnjava, objavljeno je u četvrtak na internet stranicamaizraelskih medija.
JERUZALEM, 12. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Na vjenčanju kćeri jednog od dvojice velikih rabina Izraela, kojem je kao uzvanik bio nazočan i predsjednik Izraela Moshe Katsav, između gostiju i arapske posluge izbila je tučnjava, objavljeno je u četvrtak na internet stranicama izraelskih medija.

Kako se pretpostavlja, povod masovnoj tučnjavi bio je što je jedan od arapskih poslužitelja udaren u glavu bocom, premda se ne zna da li slučajno ili namjerno, a čini se da je i jedan njegov kolega napadnut. Nakon toga su se uzvanici na vjenčanju Ayale Amar, koje se slavilo u srijedu navečer u Jeruzalemu, sukobili s poslužiteljima, piše Yediot Aharonot.

Obitelj velikog sefardskog rabina Shloma Amara već je imala problema kad se našla u središtu skandala koji je završio zatvorskom kaznom za Meira Amara, jer je oteo i premlatio jednog 17-godišnjaka, koji se udvarao njegovoj sestri Ayali. Meir je prošloga svibnja osuđen na kaznu od 32 mjeseca zatvora koju još uvijek odslužuje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙