FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U krivolovu ulovila morskog psa u rijeci

MONTREAL, 4. veljače 2006. (Hina/AFP) - Kanađanka koja je u rijecineočekivano ulovila morskog psa dugog tri metra mogla bi zaraditiglobu zbog krivolova, budući da nije imala dozvolu za lov te vrsteribe, piše tamošnji tisak u subotu.
MONTREAL, 4. veljače 2006. (Hina/AFP) - Kanađanka koja je u rijeci neočekivano ulovila morskog psa dugog tri metra mogla bi zaraditi globu zbog krivolova, budući da nije imala dozvolu za lov te vrste ribe, piše tamošnji tisak u subotu.

Diane Guillemette lovila je ribu ispod leda u rijeci Saguenay, pritoci rijeke St. Lawrence, prošlog tjedna, kada je osjetila da nešto veliko grize.

Mislila je da je to veliki bakalar, a kada je nakon duge bitke uz pomoć drugih ribiča izvukla ribu na obalu pod snijegom, imala je što vidjeti: uhvatila je grenlandskog morskog psa teškog 230 kilograma.

No nakon toga doživjela je novo iznenađenje: na vrata su joj pokucali inspektori ministarstva za ribolov i oceane koji su je upozorili da je njezin ulov protuzakonit jer nije imala ribolovnu dozvolu za morske pse, prenosi list Quotidien.

Diana Guillemette mogla bi biti kažnjena s 200 do 8.000 kanadskih dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙