FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australcu se nakon lošeg mjeseca sreća osmjehnula na lutriji

SYDNEY, 11. siječnja 2006. (Hina/AP) - Razdoblje loše sreće australskimehaničar spektakularno je okončao dobitkom 910.000 eura naaustralskoj lutriji.
SYDNEY, 11. siječnja 2006. (Hina/AP) - Razdoblje loše sreće australski mehaničar spektakularno je okončao dobitkom 910.000 eura na australskoj lutriji.

Predstavnici australske lutrije u srijedu su priopćili da je čovjek čije ime nisu objavili u utorak podignuo svoj dobitak nakon što mjesec nije ni pogledao svoj dobitni listić koji mu je stajao na mikrovalnoj pećnici. "Bio sam u razdoblju izrazitog peha u kojem sam radi ozljede noge bio dva puta hospitaliziran i nisam imao prilike provjeriti svoje lutrijske listiće", rekao je dobitnik u izjavi koju je objavila australska lutrija.

"Moja djevojka mi je došla reći da sam osvojio 1,5 milijuna australskih dolara u društvu čovjeka iz novinske agencije jer je znala da joj neću povjerovati", dodao je dobitnik.

Mehaničar iz Wollongonga, mjesta južno od Sidneya, kaže da planira dio dobitka potrošiti na sportski automobil, brod za ribolov i skupocjeni sat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙