FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovački LS prešao u HNS

DUBROVNIK, 31. siječnja 2006. (Hina) - Oko 180 članova LS-a izDubrovčako-neretvanske županije najavilo je prelazak u HNS, kazao jedanas na konferenciji za novinare predsjednik Županijske organizacijeHNS - Liberalnih demokrata dr. Andro Vlahušić.
DUBROVNIK, 31. siječnja 2006. (Hina) - Oko 180 članova LS-a iz Dubrovčako-neretvanske županije najavilo je prelazak u HNS, kazao je danas na konferenciji za novinare predsjednik Županijske organizacije HNS - Liberalnih demokrata dr. Andro Vlahušić.

Potpisivanje pristupnica članova LS-a očekuje u subotu, 4. veljače, u Dubrovniku na regionalnoj konvenciji HNS-a za Dalmaciju, na kojoj će sudjelovati i predsjednica HNS-a Vesna Pusić, rekao je Vlahušić.

Govoreći o političkim prilikama i radu Županijske skupštine, predstavnici HNS-a kazali su kako ostavka vijećnika HSP-a Miše Veraje u Skupštini nije valjana te da bi najpoštenije bilo raspisati nove izbore.

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavljena je i "strategija HNS-a za izgradnju socijalno pravedna društva na zdravim gospodarskim načelima pod nazivom 'Za pravedno društvo'".

Bilo je riječi i o novom izbornom zakonu, a HNS-ovci se zauzimaju za izravan izbor načelnika, gradonačelnika i župana te predlažu novi izborni prag od 3,3 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙