FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik LS-a o prelascima liberala u druge stranke

OSIJEK, 30. siječnja 2006.(Hina) - Predsjednik Liberalne stranke ZlatkoBenašić u povodu današnjeg prelaska članova Predsjedništva istarskeLiberalne stranke u Hrvatsku narodnu stranku - liberalne demokrate(HNS) izjavio je da to "nije ništa neuobičajeno niti zabrinjavajuće".
OSIJEK, 30. siječnja 2006.(Hina) - Predsjednik Liberalne stranke Zlatko Benašić u povodu današnjeg prelaska članova Predsjedništva istarske Liberalne stranke u Hrvatsku narodnu stranku - liberalne demokrate (HNS) izjavio je da to "nije ništa neuobičajeno niti zabrinjavajuće".

Dodao je kako ima naznaka i o novim prelascima, da su neki liberali najavili i odlazak u SDP, ali isto tako "Liberalnoj stranci dolaze iz drugih stranaka, a najavljuju se i prelasci iz HNS-a".

"To su uobičajena previranja jer je, naposljetku, riječ je o liberalima koji imaju pravo na svoje mišljenje o spajanju s HSLS-om i razumljivo je da se svi s tim ne slažu", rekao je za Hinu Benašić.

Na upit kako komentira današnju izjavu predsjednika istarskog LS-a Maura Ivančića da su prešli u HNS jer nisu mogli prihvatiti opciju da se LS ujedini s HSLS-om zbog toga što je "LS nastao kao otpor ideji potpore HSLS-a najradikalnijoj HDZ-ovoj struji", Benašić je odgovorio kako se s tim nikako ne slaže i da to sigurno nije točno.

"Prelasci u druge stranke osobna su stvar, tu nema ljutnje niti me to zabrinjava jer se moglo i očekivati da će se to događati", dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙