FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovački LS prelazi u HNS

DUBROVNIK, 20. siječnja 2006. (Hina) - Dubrovački ogranak LS-a nepodupire ujedinjenje HSLS-a i LS-a, zaključak je sastankaPredsjedništva ogranka s članstvom na kojem se raspravljalo oujedinjenju HSLS-a i LS-a te je zaključeno da svi članovi prijeđu uHNS.
DUBROVNIK, 20. siječnja 2006. (Hina) - Dubrovački ogranak LS-a ne podupire ujedinjenje HSLS-a i LS-a, zaključak je sastanka Predsjedništva ogranka s članstvom na kojem se raspravljalo o ujedinjenju HSLS-a i LS-a te je zaključeno da svi članovi prijeđu u HNS.

Kako se ističe u današnjem priopćenju, ujedinjenje s HSLS-om ne jača liberalnu opciju, a vodstvu stranke dubrovački ogranak zamjera što nakon 4. sabora LS-a nije uopće kontaktiralo s članovima stranke u Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Članovi dubrovačkog ogranka izražavaju žaljenje što je iz Predsjedništva LS-a izbačena zamisao o ujedinjenju s HNS-om, jer je to bio jedini način stvaranja građansko-liberalnog bloka na hrvatskoj političkoj sceni, smatraju dubrovački LS-ovci.

Na sastanku Predsjedništva dubrovačkog ogranka Liberalne stranke i članstva odlučeno je da svi članovi organizirano istupe iz članstva u LS-u i pristupe dubrovačkoj podružnici HNS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙