FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Budući agronomi zainteresirani za suradnju s gospodarstvenicima

ZAGREB, 30. siječnja 2006. (Hina) - Studenti Agronomskoga fakultetazagrebačkoga Sveučilišta iskazali su veliko zanimanje za njihov prvisusret s hrvatskim gospodarstvenicima za koji je odabrano 26 odprikupljenih čak 50-ak studentskih radova, priopćila je danasStudentska udruga agronomije "Studa".
ZAGREB, 30. siječnja 2006. (Hina) - Studenti Agronomskoga fakulteta zagrebačkoga Sveučilišta iskazali su veliko zanimanje za njihov prvi susret s hrvatskim gospodarstvenicima za koji je odabrano 26 od prikupljenih čak 50-ak studentskih radova, priopćila je danas Studentska udruga agronomije "Studa".

Taj prvi susret hrvatskih gospodarstvenika i studenata Agronomskoga fakulteta održat će se 24. veljače u prostorijama novootvorenoga VI. paviljona Agronomskoga fakulteta u sklopu projekta "Career Day". Svrha toga projekta je poticanje suradnje domaćih gospodarstvenika i budućih agronomskih stručnjaka

Radovi koje je za susret izabrao Znanstveni odbor u kojemu je nastavno osoblje fakulteta, pokrivaju sva agronomska područja, a svrstani su u tri sekcije: bilinogojstvo, stočarstvo i uređenje krajobraza.

Na susret krajem veljače pozvani su predstavnici brojnih domaćih tvrtki, ravnatelji srednjih i viših poljoprivrednih škola te dekan Poljoprivrednoga fakulteta osječkoga Sveučilišta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙