FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beograd: Napad na hrvatske diplomate

BEOGRAD,26. siječnja(Hina) - Dvojica diplomata hrvatskog Veleposlanstvau Beogradu fizički su napadnuti u srijedu navečer u beogradskomnaselju Senjak, u kojemu su rezidencije više diplomata, potvrdila je učetvrtak za Hinu glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslovaSrbije Dragana Kajganić.
BEOGRAD,26. siječnja(Hina) - Dvojica diplomata hrvatskog Veleposlanstva u Beogradu fizički su napadnuti u srijedu navečer u beogradskom naselju Senjak, u kojemu su rezidencije više diplomata, potvrdila je u četvrtak za Hinu glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Srbije Dragana Kajganić.

Dvojica diplomata Branislav Lončar i Boris Herceg napadnuti su dok su kasno navečer sjedili u službenom automobilu s diplomatskim pločicama, ispred zgrade u ulici Sanje Živanović kod broja 34. Četvorica napadača fizički su nasrnuli na automobil u kojem su sjedili, a jedan od napadača uspio je razbiti staklo i zadati nekoliko lakših udaraca Hercegu, koji je sjedio na mjestu vozača.

Policija je pristigla na mjesto događaja nekoliko minuta nakon napada, stigavši na poziv jednog od dvojice napadnutih, rekla je Kajganić. U trenutku dok je policija stizala, napadači su pobjegli. Prema njezinim riječima, Herceg je lakše ozlijeđen, a za napadačima se intenzivno traga. Postoji opis dvojice od njih i policija, kako je rečeno, čini sve da im uđe u trag.

U hrvatskom Veleposlanstvu u Beogradu hrvatskim dopisnicima je rečeno da će priopćenje o incidentu dati Ministarstvo vanjskih poslova Hrvatske.

(Hina) xtman ybr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙