FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: o sigurnijoj opskrbi strujom

DUBROVNIK, 24. siječnja 2006. (Hina) - Opskrba dubrovačkog područjastrujom bila bi riješena gradnjom dviju trafostanica u Platu i naSrđu, rečeno je danas u Dubrovniku na sjednici Gradskog poglavarstvana kojoj su sudjelovali i predstavnici Hrvatske elektroprivrede.
DUBROVNIK, 24. siječnja 2006. (Hina) - Opskrba dubrovačkog područja strujom bila bi riješena gradnjom dviju trafostanica u Platu i na Srđu, rečeno je danas u Dubrovniku na sjednici Gradskog poglavarstva na kojoj su sudjelovali i predstavnici Hrvatske elektroprivrede.

Član Uprave HEP-a za distribuciju Kažimir Vrankić kazao je da je za to potrebno izdvojiti 50 do 60 milijuna eura, a njihova bi gradnja trebala biti gotova najkasnije u prvoj polovici 2007. "Očekujemo potporu gradskih vlasti, u prvom redu u dobivanju suglasnosti i dokumentacije nužnih za gradnju tih objekata", kazao je član Uprave HEP-a.

Članovi Poglavarstva poduprli su HEP u nastojanju da opskrba strujom dubrovačkog područja bude sigurnija te izrazili spremnost da se što brže izdaju suglasnosti za gradnju trafostanica.

Gradonačelnica Dubravka Šuica kazala je kako će grad sljedećih dana proučiti dokumentaciju o gradnji novih trafostanica te je najavila novi radni sastanak s predstavnicima HEP-a u idućih 45 dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙