FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Holcim Hrvatska: investicije u ovoj godini 37 milijuna kuna

ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Tvrtka koja se bavi proizvodnjomcementa i betona Holcim Hrvatska u ovoj godini planira investicije uiznosu od 37 milijuna kuna, a trenutačno je u tijeku remont tvornice uKoromačnom u što će se uložiti oko pet milijuna kuna, objavili su iztvrtke.
ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Tvrtka koja se bavi proizvodnjom cementa i betona Holcim Hrvatska u ovoj godini planira investicije u iznosu od 37 milijuna kuna, a trenutačno je u tijeku remont tvornice u Koromačnom u što će se uložiti oko pet milijuna kuna, objavili su iz tvrtke.

Osim toga, priprema se projekt automatske otpreme cementa koja će omogućiti 24-satnu otpremu cementa iz Koromačnog, Zadra i Jastrebarskog.

U Holcimu planiraju i investiciju u novu trafostanicu, zamjenu dijela peći te novu opremu za laboratorij.

Prošle je godine Holcim dovršio dvije velike investicije - novi mlin cementa vrijedan 130 milijuna kuna u Koromačnu i greenfield investiciju od 13 milijuna kuna u tvornicu betona u Kukuljanovu.

Holcim Hrvatska isporučuje godišnje više od 750 tisuća tona cementa i više od 150 tisuća prostornih metara betona.

Holcim Hrvatska je dio svjetske grupe Holcim, koja ima sjedište u Švicarskoj i ubraja se među najveće svjetske proizvođače cementa, betona i agregata. Holcim Hrvatska posluje na dvije lokacije za proizvodnju cementa, dva terminala za cement i pet betonara.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙