FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Palestinske snage sigurnosti glasuju na parlamentarnim izborima

GAZA, 21. siječnja 2006. (Hina/Reuters/AFP) - Pripadnici palestinskihsnaga sigurnosti glasuju u subotu ujutro na izborima za Palestinskozakonodavno vijeće, palestinski parlament, izlazeći na izbore prijenjihova održavanja na nacionalnoj razini, zakazanog za srijedu.
GAZA, 21. siječnja 2006. (Hina/Reuters/AFP) - Pripadnici palestinskih snaga sigurnosti glasuju u subotu ujutro na izborima za Palestinsko zakonodavno vijeće, palestinski parlament, izlazeći na izbore prije njihova održavanja na nacionalnoj razini, zakazanog za srijedu.

Pripadnici službi sigurnosti glasovat će od subote do ponedjeljka kako bi 25. siječnja mogli biti na dužnosti kada na izbore iziđu palestinski civili na Zapadnoj obali, pojasu Gaze i u arapskom istočnom Jeruzalemu, koji je Izrael okupirao 1967. i koji Palestinci žele kao glavni grad buduće države.

Palestinci će u srijedu po drugi put u povijesti birati svoj parlament. Sastav sadašnjeg parlamenta izabran je 1996. , dvije godine nakon uspostave palestinskih vlasti predviđenih sporazumima iz Osla, potpisanim 1993. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙