FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Michael Jackson traži posao u Bahreinu

LOS ANGELES, 17. siječnja 2006. (Hina/AP) - Michael Jackson je krenuona Perzijski zaljev: viđen je ondje kako se interesira za nekretnine,kupuje u trgovačkim centrima, a sada se čini da ondje traži i posao.
LOS ANGELES, 17. siječnja 2006. (Hina/AP) - Michael Jackson je krenuo na Perzijski zaljev: viđen je ondje kako se interesira za nekretnine, kupuje u trgovačkim centrima, a sada se čini da ondje traži i posao.

Pjevač umrljane reputacije nakon lanjskoga mučnog suđenja zbog seksualnog zlostavljanja djece, kandidirao se za konzultanta u bahreinskoj tvrtki koja će osnivati tematske parkove i glazbene akademije na Bliskome istoku.

Tvrtka AAJ Holdings Ltd., u vlasništvu bahreinskog poslovnog čovjeka Ahmeda Abu Bakra Janahija priopćila je kako želi angažirati 47-godišnjega Jacksona kao savjetnika u poslu koji se tiče zabave.

AAJ bavi se uglavnom gradnjom i urbanizmom, a odigrao je važnu ulogu u osmišljavanju bahreinskoga financijskog središta i omanskoga Plavoga grada, multimilijunskoga turističkoga odmarališta s terenima za golf, hotelima i desecima kilometara pješčanih plaža.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙