FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivo Miro Jović posjetio Metković

MOSTAR/METKOVIĆ, 20. siječnja 2006. (Hina) - Predsjedateljpredsjedništva BiH Ivo Miro Jović posjetio je u petak Metković gdje jes gradonačelnikom Stipom Gabrićem Jambom razgovarao o unaprijeđenjusuradnje između RH i BiH, pri čemu je posebno naglasio važnostgraničnog prijelaza Doljani kod Metkovića za razvoj tih odnosa.
MOSTAR/METKOVIĆ, 20. siječnja 2006. (Hina) - Predsjedatelj predsjedništva BiH Ivo Miro Jović posjetio je u petak Metković gdje je s gradonačelnikom Stipom Gabrićem Jambom razgovarao o unaprijeđenju suradnje između RH i BiH, pri čemu je posebno naglasio važnost graničnog prijelaza Doljani kod Metkovića za razvoj tih odnosa.

Gabrić se u razgovoru s Jovićem zauzeo za izgradnju cestovne zaobilaznice Metkovića, prenosi Hercegovačka televizija. "Ta bi zaobilaznica mogla biti dio budućeg koridora V C, a preko graničnog prijelaza Doljani povezivala bi Hrvatsku i BiH", rekao je Gabrić.

On je svoj prijedlog obrazložio tvrdnjom da su Doljani jedan od najvažnijih graničnih prijelaza za BiH, te da se promet iz BiH prema Jadranskom moru odvija kroz središte Metkovića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙