FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeks uputio brzojav sućuti slovačkom kolegi Hrušovskyom

ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks uputio je u petak brzojav sućuti slovačkom kolegi PavoluHrušovskom u povodu nesreće vojnog zrakoplova u kojoj su stradalipripadnici slovačkih oružanih snaga vraćajući se u svoju domovinu izmisije KFOR-a na Kosovu.
ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks uputio je u petak brzojav sućuti slovačkom kolegi Pavolu Hrušovskom u povodu nesreće vojnog zrakoplova u kojoj su stradali pripadnici slovačkih oružanih snaga vraćajući se u svoju domovinu iz misije KFOR-a na Kosovu.

"Poštovani gospodine predsjedniče, s dubokom žalošću i nevjericom primio sam vijest o katastrofalnoj zrakoplovnoj nesreći, u kojoj su tragično stradali pripadnici slovačkih oružanih snaga.

Molim Vas da u ovim teškim trenucima za Vašu zemlju, posebno za obitelji i najbliže stradalih ljudi, u ime Hrvatskog sabora, prenesete iskrene izraze sućuti svim zastupnicima slovačkog parlamenta i prijateljskom slovačkom narodu", stoji u brzojavu sućuti Vladimira Šeksa upućenom predsjedniku slovačkog parlamenta Hrušovskom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙