FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Žene vole nježne i pristojne muškarce

HAMBURG, 20. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Čini se da žene danas cijeneiste one muške karakteristike kao i u Casanovino doba.
HAMBURG, 20. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Čini se da žene danas cijene iste one muške karakteristike kao i u Casanovino doba.

U istraživanju njemačkoga Instituta Gewis iz Hamburga 79 posto ispitanih žena u dobi od 18 do 60 godina reklo je da priželjkuje galantna i osjećajna muškarca koji voli maštariti.

Istraživanje će objaviti njemački ženski časopis Freundin u broju od veljače, a rezultati pokazuju da je za 78 posto žena važno i da je muškarac zgodan.

Šezdeset i pet posto ispitanica reklo je da bi dopustilo da ih muškarac impresionira ljubaznim pristupom, a 47 posto reklo je kako voli da ih maze romantičnim gestama poput paljenja svijeća u spavaćoj sobi ili posebnim darovima.

Nešto više od polovine ispitanica, njih 51 posto, u muškarcu traže duboku strast. Ispitane žene rekle su kako vole i temperamentna muškarca: četiri od deset ispitanih žena "rastapa se" kad se muškarac bori za njihovu naklonost, kaže se u ispitivanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙