FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSP: HDZ napadima pokušava zaustaviti rast naše popularnosti

OSIJEK,17. siječnja 2006.(Hina - Predsjednik osječko-baranjskogaŽupanijskog vijeća HSP-a Danijel Srb ocijenio je danas u Osijeku kakosu najnoviji medijski napadi na HSP potaknuti željom HDZ-a da zaustavipad svoje i rast HSP-ove popularnost.
OSIJEK,17. siječnja 2006.(Hina - Predsjednik osječko-baranjskoga Županijskog vijeća HSP-a Danijel Srb ocijenio je danas u Osijeku kako su najnoviji medijski napadi na HSP potaknuti željom HDZ-a da zaustavi pad svoje i rast HSP-ove popularnost.

Ustvrdivši kako su zadnjih dana učestali medijski napadi na HSP, Srb je na konferenciji za novinare ocijenio kako je ta "kampanja vjerojatno izazvana podatcima iz dnevnog tiska", koji, kako tvrdi, govore o "kontinuiranu padu popularnosti HDZ-a i rastu popularnosti HSP-a".

Dodao je da su "ti napadi dosegnuli vrhunac u Osijeku gdje je predsjednik stranke Anto Đapić gradonačelnik". Ti napadi su primjer nedostatka političkog ukusa i osnovnh kriterija, jer se gradonačelnika napada osobno, kazao je Srb, navevši da se "to ponajprije odnosi na predsjednika osječkog HDZ-a Dragana Kovačevića, koji to čini da bi se dodvorio svojim političkim čelnicima u Zagrebu".

Apsurdno je da stranka, koja je izmislila tajkunizaciju i isključivo je odgovorna za sve katastrofalne rezultate u privatizaciji, želi HSP-u i gradonačelniku Đapiću predbaciti određene elemente odgovornosti i neke ideje vezane uz privatizaciju, rekao je Srb.

Govoreći o poskupljenju komunalnih usluga, što je kritizirao osječki HDZ, predsjednik osječkog HSP-a i dogradonačelnik Gordan Matković kazao je kako se cijene nekih usluga nisu mijenjale godinama, da su troškovi stalno rasli te da se tražilo rješenje kako bi se poboljšale komunalne usluge.

"Čudim se osječkom HDZ-u, koji je preuzeo ulogu glasnogovornika bivše vlasti, kad govori o privatizaciji gradskih poduzeća, jer cijene usluga, u konačnici, s privatizacijom nemaju veze. Komunalni sektor ostaje u gradskom vlasništvu", ustvrdio je Matković.

Najavio je kako će HSP u Hrvatskom saboru pokrenuti inicijativu za ukidanje PDV-a na komunalne usluge.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙