FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prof. Mišo Virag postao član Kraljevskog zbora kirurga Engleske

ZAGREB, 17. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog društva zamaksiofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vratai predstojnik Klinike za kirurgiju, lica, čeljusti i usta KB-a Dubravaprof. Mišo Virag izabran je za člana Kraljevskog zbora kirurgaEngleske, kao prvi član tog uglednog stručnog društva iz Hrvatske.
ZAGREB, 17. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog društva za maksiofacijalnu, plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata i predstojnik Klinike za kirurgiju, lica, čeljusti i usta KB-a Dubrava prof. Mišo Virag izabran je za člana Kraljevskog zbora kirurga Engleske, kao prvi član tog uglednog stručnog društva iz Hrvatske.

Prof. Virag je priznati maksiofacijalni kirurg i otorinolaringolog te profesor na zagrebačkom Medicinskom fakultetu, a u članstvo Kraljevskog zbora kirurga Engleske primljen je na prijedlog tajnika Europskog udruženja za maksiofacijalnu kirurgiju.

Svečana promocija održat će se u Londonu 18. siječnja, navodi se u priopćenju.

Članovima Kraljevskog zbora kirurga Engleske, koji vuče korijene iz 16. stoljeća, mogu postati stručnjaci koji su međunarodno prepoznatljivi po stručnim i znanstvenim dostignućima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙