FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: teško ozlijeđeni stabilno

SPLIT, 6. siječnja 2006. (Hina) - Svi ozlijeđeni u prometnoj nesrećikoja se jučer dogodila u blizini Živogošća su stabilno, doznaje sedanas od liječnika u splitskoj Kliničkoj bolnici.
SPLIT, 6. siječnja 2006. (Hina) - Svi ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u blizini Živogošća su stabilno, doznaje se danas od liječnika u splitskoj Kliničkoj bolnici.

Po riječima glasnogovornice splitsko-dalmatinske Policijske uprave Marine Kraljević Gudelj, zasad je jedino sigurno da je kombi koji se kretao prema Dubrovniku prešao na suprotni kolnički trak te lijevim prednjim dijelom udario u autobus koji je nakon toga završio na krovu u 10 metara dubokoj provaliji. Dvije su osobe poginule, a dvanaest ih je ozlijeđeno.

U nesreći je navodno, po tvrdnjama nekih očevidaca, sudjelovao i osobni automobil iz Italije, koji je sinoć policija zaustavila na granici s Crnom Gorom, a tijekom poslijepodneva prevest će ga u Split, gdje će se na njemu obaviti vještačenje, potvrdila je glasnogovornica, koja nije željela govoriti o pojedinostima.

Na intenzivnoj njezi su četiri teško ozlijeđene osobe, među kojima je i vozač autobusa, a prema riječima liječnika Nenada Karanovića, njihovo je stanje uglavnom stabilno iako su moguće komplikacije.

Na Odjelu traumatologije su lakše ozlijeđeni vozač kombija i njegov suvozač, koji je danas pušten iz bolnice, te 17-godišnja djevojka s teškom ozljedom kralježnice, koja je sinoć operirana, rekao je liječnik tog odjela Ivica Bandalović.

Stabilno su i dvojica teže ozlijeđenih muškaraca, koji se liječe na kirurgiji, rekao je liječnik Ivan Mimica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙