FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Vukovaru obnovljeno 40 stanova

VUKOVAR,16. siječnja 2006.(Hina) - Stanarima više stambenih zgrada uvukovarskoj Sotinskoj ulici predstavnici Regionalnog ureda zaprognanike i izbjeglice Vukovar uručili su danas tijekom prigodnesvečanosti ključeve 40 obnovljenih stanova, stradalih u srpskojagresiji na Vukovar 1991. godine.
VUKOVAR,16. siječnja 2006.(Hina) - Stanarima više stambenih zgrada u vukovarskoj Sotinskoj ulici predstavnici Regionalnog ureda za prognanike i izbjeglice Vukovar uručili su danas tijekom prigodne svečanosti ključeve 40 obnovljenih stanova, stradalih u srpskoj agresiji na Vukovar 1991. godine.

U obnovu tih stanova Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka uložilo je 16 milijuna kuna, rekao je novinarima pročelnik Regionalnog ureda za prognanike i izbjeglice Vukovar Ante Drmić.

Po njegovim riječima u 36 obnovljenih stanova, koji su u vlasništvu države, uselilo je 13 starih i 23 nova stanara dok su četiri stana u gradskom vlasništvu.

Među novouseljenima je i sedam stanara koji su stanove dobili na osnovi gradske odluke o dodjeli stanova osobama s deficitarnim zanimanjima u Vukovaru.

Drmić je najavio i skorašnju dodjelu ključeva stanarima novoobnovljenih stanova u vukovarskom stambenom naselju Rupe.

Prema podacima Regionalnog ureda za prognanike i izbjeglice Vukovar, u tom je gradu do sada obnovljeno oko 3300 stanova stradalih u srpskoj agresiji 1991., dok je za obnoviti još ostalo oko 1400 stanova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙