FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar - uručeni ključevi stanova za deficitarna zanimanja

VUKOVAR, 19. prosinca 2005. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvumora, turizma, prometa i razvitka Damir Špančić uručio je danas uVukovaru ključeve stanova članovima 15 obitelji koje su pravo nadodjelu stanova ostvarile na temelju prioriteta vukovarskih gradskihvlasti, a zbog deficita visokoobrazovanih mladih stručnjaka.
VUKOVAR, 19. prosinca 2005. (Hina) - Državni tajnik u Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka Damir Špančić uručio je danas u Vukovaru ključeve stanova članovima 15 obitelji koje su pravo na dodjelu stanova ostvarile na temelju prioriteta vukovarskih gradskih vlasti, a zbog deficita visokoobrazovanih mladih stručnjaka.

Prema riječima vukovarskog gradonačelnika Tomislava Šote, riječ je o prvoj u nizu dodjela stanova mladim stručnjacima deficitarnih zanimanja u Vukovaru.

"Na ovaj način želimo mlade i perspektivne kadrove dovesti u Vukovar kako bi potaknuli razvoj gospodarstva", istaknuo je Šota dodajući da je dodijeljene stanove vukovarskim vlastima darovala hrvatska država upravo za tu namjenu.

Državni tajnik Damir Špančić najavio je da će od početka 2006. početi sklapanje ugovora o najmu korisnicima vukovarskih stanova uz cijenu od 2,4 kune po četvornom metru stambenog prostora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙