FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Božićna noć protekla mirno

ZAGREB, 25. prosinca 2005. (Hina) - Božićna noć protekla je u Zagrebumirno i bez izgreda, izvijestila je jutros zagrebačka policija.
ZAGREB, 25. prosinca 2005. (Hina) - Božićna noć protekla je u Zagrebu mirno i bez izgreda, izvijestila je jutros zagrebačka policija.

Tijekom noći nije bilo izgreda, narušavanja javnog reda i mira, niti prekomjerne uporabe pirotehničkih sredstava, tako da su i ove godine, kao i nekoliko proteklih, građani mirno i dostojanstveno proslavili badnju i božićnu noć.

Jučer je, međutim, u poslijepodnevnim satima dvoje djece ozlijeđeno pirotehničkim sredstvima. Jedno je desetogodišnje dijete na trešnjevačkom području skupljalo ostatke eksplodiranih petardi, stavilo ih na hrpu i zapalilo te zadobilo opekline na palcu desne ruke.

Ozlijeđeno je i jedanaestogodišnje dijete koje je jučer poslijepodne na dječjem igralištu Osnovne škole "Mladost" na Trešnjevci zapalilo petardu i stavilo je u staklenu bocu koja je eksplodirala. Od krhotina stakla dijete je zadobilo porezotine iznad i ispod desnog oko. Djeci je pružena pomoć u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici.

U protekla 24 sata na području Zagreba policija je zabilježila 64 prometne nesreće, a u njih 15 bilo je ozlijeđenih. U jednoj je nesreći vozač smrtno stradao, jedna je osoba teško ozlijeđena, a 21 je zadobila lakše tjelesne ozljede.

Prometna nesreća sa smrtnim posljedicama dogodila se jučer ujutro na području Susedgrada, kad je zbog neprilagođene brzine dvadesetgodišnji vozač koji je upravljao "alfa romeom" zagrebačkih registracijskih oznaka, na križanju Aleje Bolonja i Škorpikove, udario u betonski stup i poginuo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙