FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: jedini izgred propucan krov policije

OSIJEK, 1. siječnja 2006. (Hina) - Doček Nove godine u Osijeku protekaoje mirno i veselo, nije bilo ranjavanja od pirotehničkih naprava,jedino je metak koji je netko ispalio u silaznoj putanji probio krovstaklarnika osječko-baranjske Policijske uprave te ga manje oštetio,izvijestila je policija.
OSIJEK, 1. siječnja 2006. (Hina) - Doček Nove godine u Osijeku protekao je mirno i veselo, nije bilo ranjavanja od pirotehničkih naprava, jedino je metak koji je netko ispalio u silaznoj putanji probio krov staklarnika osječko-baranjske Policijske uprave te ga manje oštetio, izvijestila je policija.

Osječko-baranjska Policijska uprava upozorava na opasnost od pucnjave iz vatrenog oružja u zrak jer je streljivo i u silaznoj putanji vrlo opasno. Metak koji je probio krov staklarnika u dvorištu osječko-baranjske Policijske uprave najvjerojatnije je ispaljen iz pištolja.

Na glavnome osječkom Trgu Ante Starčevića, gdje su grad i Osječko-baranjska županija organizirali doček Nove godine i na kojem su se okupili mnogobrojni građani, nije bilo izgreda.

Tijekom jučerašnjeg dana i noći u Osječko-baranjskoj županiji dogodilo se sedam prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena, a tri su osobe lakše ozlijeđene.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙