FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prva enciklika pape Benedikta XVI. u milijunskoj nakladi

ZAGREB, 13. siječnja 2006. (Hina) - Prva enciklika pape Benedikta XVI.trebala bi biti objavljena 25. siječnja kao prilog talijanskomekatoličkom tjedniku "Famiglia Cristiana" u nakladi od milijunprimjeraka, potvrdio je austrijskoj katoličkoj agenciji "Kathpress"glasnogovornik izdavačke kuće "Edizioni San Paolo" koja je izdavačtoga tjednika.
ZAGREB, 13. siječnja 2006. (Hina) - Prva enciklika pape Benedikta XVI. trebala bi biti objavljena 25. siječnja kao prilog talijanskome katoličkom tjedniku "Famiglia Cristiana" u nakladi od milijun primjeraka, potvrdio je austrijskoj katoličkoj agenciji "Kathpress" glasnogovornik izdavačke kuće "Edizioni San Paolo" koja je izdavač toga tjednika.

Encikliku naslovljenu "Bog je ljubav" za tisak priprema "Liberia Editrice Vaticana", pa je uredništvu "Famiglie Cristiane" njezin sadržaj još nepoznat, prenosi Ika.

Prije nego što se pojavi na kioscima, enciklika će biti službeno predstavljena. Iako još nije službeno objavljen datum predstavljanja, "Kathpress" navodi da bi se ono moglo održati u sklopu međunarodnoga kongresa koji 23. i 24. siječnja u Vatikanu priređuje Papinsko vijeće "Cor unum".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙