FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britney Spears tuži magazin zbog klevete

LOS ANGELES, 20. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Pop zvijezda BritneySpears tužila je za klevetu magazin Us Weekly tvrdeći da je izmisliopriču kako su ona i njezin suprug snimili video seksualnog sadržaja ibili zabrinuti da bi se snimka mogla javno objaviti.
LOS ANGELES, 20. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Pop zvijezda Britney Spears tužila je za klevetu magazin Us Weekly tvrdeći da je izmislio priču kako su ona i njezin suprug snimili video seksualnog sadržaja i bili zabrinuti da bi se snimka mogla javno objaviti.

U tužbi, koju je Visokom sudu u Los Angelesu podnijela zajedno sa suprugom, plesačem Kevinom Federlineom, Britney traži odštetu od deset milijuna dolara od magazina koji je tu priču objavio u kolovoškom broju.

Us Weekly prenio je tada da je par izvijestio svoje odvjetnike kako "član njihove posluge prijeti objavom 'vruće' videosnimke" i da se Britney bojala kako bi kazeta mogla ugledati svjetlo dana.

Magazin je priču objavio mjesec dana nakon što je Spears rodila svoje prvo dijete. Britney i Federline (27) vjenčali su se u rujmu prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙