FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zdrug hrvatske obrane traži reviziju poslovanja HRT-a

ZAGREB, 23. prosinca 2005. (Hina) - Zdrug hrvatske obrane "Nikola ŠubićZrinski" danas je od HRT-a zatražio da javno objavi kamo ide novacprikupljen od TV pretplate i da se u toj kući temeljito revidiraposlovanje.
ZAGREB, 23. prosinca 2005. (Hina) - Zdrug hrvatske obrane "Nikola Šubić Zrinski" danas je od HRT-a zatražio da javno objavi kamo ide novac prikupljen od TV pretplate i da se u toj kući temeljito revidira poslovanje.

Novac koji dobiva pretplatom gledatelja HRT ne raspolaže na primjeren način, odnosno raspolaže suprotno interesima građana, ocijenio je na konferenciji za novinare predsjednik Glavnog odbora te udruge Srećko Cvitanović.

Rekao je da će Zdrug pozvati građane da ne plaćaju TV pretplatu.

Pročelnik Zdruga Siniša Novak ocijenio je da na HTV-u postoje problemi i u radu i u izvješćivanju građana, poglavito o dnevnim političkim temama.

"Način na koji se radi na HTV-u protivan je većinskom narodu u Hrvatskoj, vjeroispovijedi većinskog naroda i sudionicima Domovinskog rata", ocijenio je Novak.

"Ako netko radi autorske emisije, neka ih prikazuje na privatnim televizijama, a ne na javnoj TV, koju mi svi plaćamo", rekao je Novak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙