FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Čobanković u Berlinu na sajmu "Zeleni tjedan"

ZAGREB, 11. siječnja 2006. (Hina) - Ministar poljoprivrede, šumarstva ivodnog gospodarstva Petar Čobanković boravit će od 12. do 14. siječnjana 80. međunarodnom sajmu prehrane, poljoprivrede i vrtlarstva "Zelenitjedan" u Berlinu.
ZAGREB, 11. siječnja 2006. (Hina) - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković boravit će od 12. do 14. siječnja na 80. međunarodnom sajmu prehrane, poljoprivrede i vrtlarstva "Zeleni tjedan" u Berlinu.

Na izložbenom prostoru od 100 četvornih metara predstavit će se i hrvatski izlagači koji na sajmu izlažu u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva i Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Svoje će proizvode predstaviti tvrtke Badel 1862, Kutjevo, Feravino, Stari Podrum, Obrt Đanić (rakije), Naše klasje (tjestenine), Obrt Medena (med), Zadruga Eurovoće (pasterizirana zimnica), Trenton (maslinovo ulje i proizvodi od maslina) te Mirna ribolov (riblje konzerve).

Tijekom sajma bit će održan i 13. Istočno-zapadni forum ministara poljoprivrede na temu "Potrošačka politika: Poticanje globalne sajamske poljoprivredne trgovine" koji se održava u organizaciji njemačkog Saveznog ministarstva za zaštitu potrošača, prehranu i poljoprivredu.

Ministar Čobanković, kako su izvijestili iz Ministarstva poljoprivrede, tijekom boravka u Berlinu održat će i niz bilateralnih sastanaka s ministrima poljoprivrede više zemalja.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙