FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HTZ: predstavljanje Hrvatske na sajmu u Utrechtu

ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatska turistička zajednica (HTZ)će se na turističkom sajmu "Vakantiebeurs", koji se u nizozemskomUtrechtu održava od 10. do 15. siječnja ove godine, predstaviti nazajedničkom štandu s turističkim zajednicama i tvrtkama, najavili sudanas iz HTZ-a.
ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatska turistička zajednica (HTZ) će se na turističkom sajmu "Vakantiebeurs", koji se u nizozemskom Utrechtu održava od 10. do 15. siječnja ove godine, predstaviti na zajedničkom štandu s turističkim zajednicama i tvrtkama, najavili su danas iz HTZ-a.

U sklopu predstavljanja hrvatske turističke ponude na tom sajmu, prvog dana sajma održat će se i konferencija za novinare predstavnika Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka te predstavništva HTZ-a u Nizozemskoj.

Kako se na ovom sajmu posebice predstavlja kamping ponuda, drugog dana sajma HTZ će, u suradnji s Kamping udruženjem Hrvatske, održati i workshop na kojem će sudjelovati 15-ak partnera iz Hrvatske te nizozemski turoperatori, koji u svojim programima nude kamping ponudu Hrvatske.

Iz HTZ-a su izvijestili i kako su za promidžbu hrvatske kulturne baštine otisnuti novi plakati s motivima lokaliteta pod zaštitom UNESCO-a, i to zbog pojačanog interesa te u skladu sa zahtjevima tržišta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙